“Українці, у вас з’явився геніальний спосіб моментально завершити війну”: Невзоров розповів, як зупинити Росію

Російський публіцист і журналіст Олександр Невзоров заявив, що вперше за 80 років все людство хоче смерті однієї людини. В ході публічної зустрічі в Ізраїлі він зазначив, що президент РФ Володимир Путін розв’язав криваву і безглузду бійню в Україні та викликає полум’яну ненависть у всьому світі, передають Патріоти України.

“Мільйони людей прокидаються і заходять у свої смартфони, щоб прочитати всього два слова. “Путін мертвий” – це те, що, хочуть побачити в заголовках абсолютно всі. На жаль, якщо вірити його прессекретарю Пєскову, президент РФ перебувати в хорошому психологічному стані.

Це він говорить про людину, за наказом якої вже загинули десятки тисяч людей і знесені з лиця землі міста”, – заявив Невзоров.

Наступи його смерть, стверджує публіцист, і війна моментально завершиться. Тому що її причина виникла в запаленому конспірологією та історичною безграмотністю однієї єдиної людини, президента РФ.

Поки складно стверджувати, як саме закінчить свої дні Путін. Чи то, як Усама бен Ладен, від рук спецпідрозділу “морських котиків”. Чи то від замаху з боку найближчого оточення.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Українці, у вас з’явився геніальний спосіб моментально завершити війну”: Невзоров розповів, як зупинити Росію