Майже ніхто не помітив, про те, що сталося вночі»: Арестович жорстко дав зрозуміти всім «політикам», які ниють, — що з ними буде за законами воєнного часу

Радник голови ВП Олексій Арестович записав важливе повідомлення до всіх українців, у якому жорстко пройшовся «ниткою від політиків».

Він наголосив, що від самого початку в ВП чітко заявили, що не ділять українцям на «зеленоботів, порохоботів тощо». 12 днів усе це тривало, але після того, як на горизонті з’явилися перші ознаки перемоги над рашистами, у Мережі знову з’явилося скиглення про «зраду».

Арестович зазначив, що сьогодні вранці його остаточно розлютила одна подія – Анатолій Гриценко раптово почав повчати, як правильно вести переговори та знову завів стару шарманку про те, що «Єрмак все здає, Зеленський здає, назвав розвідзнаки «зради».

Крім цього, продовжив радник голови ВП, одне з українських ЗМІ від імені високих чинів США почали розсилати повідомлення про те, що Київ сьогодні нібито зазнає «ракетної атаки, останнього нападу тощо». У зв’язку з цим у Арестовича постало питання: «На якому світлі перебувають ці люди?». Він також наголосив, що «ніякого штурму Києва не буде ні сьогодні, ні завтра, ні найближчим часом».

Крім того, на радість багатьох українців, Арестович попередив усіх цих «політичних скигліїв» про те, що війна все запам’ятає, і викрутитися в ефірах телеканалів у них не вдасться. Він також зазначив, що розгін такого роду меседжів – це зрада і вона каратиметься за законами воєнного часу.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Майже ніхто не помітив, про те, що сталося вночі»: Арестович жорстко дав зрозуміти всім «політикам», які ниють, — що з ними буде за законами воєнного часу