Щойно! Омелян звернувся до українців. Це треба зробити негайно! ВІДЕО

Впродовж останніх десяти років спершу тисячі, а потім десятки і сотні тисяч українців обирали Польщу як можливість для персонального набуття членства в ЄС, поки українські політики дискутували. Зараз десятки тисяч чоловіків-українців повернулися з Польщі захищати Україну, а Польща гостинно зустріла сотні тисяч жінок і дітей, які втікають від російського полону і наруги.

Вчора і сьогодні українці в Польщі вийшли з прапорами і перекрили пункти пропуску з польського боку в сторону Білорусі, якими тисячі російських і білоруських вантажівок перевозять товари і харчі з Німеччини в Росію, в обхід санкцій.

Те саме повинно відбутися і на залізничному сполученні.

Закликаю всіх українців в Польщі доєднатися до цього протесту і блокування руху вантажів до країн-агресорів.

Сподіваюся, що Міністерство інфраструктури України, Alexander Kubrakov і Mustafa Nayyem, невідкладно проведуть переговори зі своїм колегою, Andrzej Adamczyk і спільними зусиллями припинять цю торгівлю на крові.

Якщо німцям не доходить – то поляки добре розуміють, що таке годувати агресора перед нападом.
Росія має здохнути з голоду! Економіка Росії повинна повернутися до стану 1917 року!

Польський уряд не для того витрачає зараз мільярди євро на допомогу Україні і українцям, щоб німці годували і утримували свого «стратегічного союзника»!

Особливо, на фоні заяв Москви, що вони будуть бомбардувати колони НАТО з допомогою Україні.
Поляки ж розуміють, кого і де планує бомбардувати Кремль далі?

Svitlana Melnyk, прохання нашому Послу в Німеччині нагадати депутатам бундестагу і рейхсканцлярії, що ми все бачимо, знаємо і маємо добру пам’ять!

Volodymyr Omelyan

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Щойно! Омелян звернувся до українців. Це треба зробити негайно! ВІДЕО