Ось все і сплuвло. Ось як колабоpанти з ОПЗЖ хизувалися за пару днів до початку війни

За пару днів до початку війни різні депутати розповідали мені про те, як окремі представники ОПЗЖ, зокрема відомий колаборант Качний, хизувалися в кулуарах тим, що вони заздалегідь узгодили з росіянами території, якими вони будуть керувати за підтримки окупаційних військ, і глузливо пропонували проукраїнським депутатам тікати з країни.

Все це відбувалося, наголошую, до вторгнення, себто колаборантам було достеменно про нього відомо і вони перебували на зв‘язку з представниками російських спецслужб.

Зараз ВР готує законопроект про націоналізацію активів росіян і колаборантів. Вважаю, що майно державних зрадників Качного, Мураєва, Киви та інших має бути націоналізоване, а нерухомість – передана постраждалим, які втратили домівки.

Це стосується й медійної обслуги ОПЗЖ та інших політичних проектів – менеджементу та пропагандистів проросійських ЗМІ, які зробили все для підготовки вторгнення. Колективні Діана Панченко і Макс Назаров мають нести відповідальність вже зараз.

Sergii Ivanov

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Ось все і сплuвло. Ось як колабоpанти з ОПЗЖ хизувалися за пару днів до початку війни