Зеленський – Путіну: “Так, вона красуня, але на щастя не твоя” – відповів Президент України на скандальну заяву очільника Кремля

Володuмuр Зеленськuй відповів Володuмuру Путіну на його одіозні слова “терпu, моя красавuца”. Їх очільнuк Кремля вжuв у контексті України, коментуючи мінські угоди

Зеленський під час брифінгу з Еммануелем Макроном зауважив, що Україна – справді красуня. Але слово “моя” з вуст Путіна – це вже занадто

Україна – справді красуня. Але те, що він каже про Україну “моя”, мені здається, це – вже трохи занадто,– заявив Зеленський.

Зеленський наголосив, що Україна – терпляча, бо це – ознака мудрості. Це важливо для усієї Європи й дуже важливо для росіян.

“Бо від нашого терпіння залежить ескалація. Ескалація з іншого боку. Ми захищаємо свою країну. Ми на своїй території. Наше терпіння впливає на провокації. Коли ми не відповідаємо на них, а поводимося дуже гідно”, – наголосив український лідер.

Скандальна заява Путіна

  • Президент країни-агресорки під час пресконференції з Макроном 7 лютого відзначився низкою цинічних та маніпулятивних заяв.
  • Зокрема, у контексті мінських домовленостей заявив, що “Терпи, моя красуне”.
  • Згодом його прессекретар Дмитро Пєсков взявся пояснювати, що ж Путін мав на увазі. Зокрема, президент країни-окупантки начебто мав на увазі, що “якщо держава взяла на себе зобов’язання, і якщо є підпис глави держави, то ці зобов’язання потрібно виконувати”.
  • За словами Пєскова, фразу Путін “позичив” з фольклору. Водночас схожі рядки є у пісні Щоб гість не йшов” радянського колективу “Красная плесень”. Там мовиться, що “спить красуня в труні, я підкрався (ненормативна лексика), подобається чи не подобається, спи моя красуне”.
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Зеленський – Путіну: “Так, вона красуня, але на щастя не твоя” – відповів Президент України на скандальну заяву очільника Кремля