3абрати Мандат! Пороաенко все – 0блава п0чалась: депутати в паніці. За двері – Гетьман пох0лов. Браво!

Давид Арахамія оголосив про негайне скликання позачергового засідання Верховної Ради. Причиною стало обговорення позбавлення депутатського мандату Порошенка та низки інших політиків.

«Наша партія завжди мала нульову толерантність до будь-яких правопорушень із боку осіб, наділених владою. Особливо, коли йдеться про колег, які прийшли з нами в політику. За нашої ініціативи з народних депутатів була знята депутатська недоторканність, ми завжди і без будь-яких зволікань виключали зі своїх лав колег, котрі обґрунтовано підозрювались у вчиненні правопорушень або допускали неетичну поведінку», – йдеться у повідомленні, опублікованому в телеграм-каналі Юлії Палійчук, речниці «Слуги народу».

У повідомленні зазначається, що останнім часом до правоохоронних органів накопичилося багато питань щодо справ народних депутатів Порошенка, Медведчука, Трухіна, а також до Кузьміних, Воронька, Дмитрука і застарілих розслідувань стосовно Юрченка та Дубневича.

«Жодна політична сила не повинна покривати цих людей, вони мають понести відповідальність за свої вчинки», – констатують у повідомленні.

Окрім цього партія «Слуга народу» у повідомленні, опубліковану в телеграм-каналі речниці, подякувала журналістам та правоохоронцям за підтримку партії у цій позиції.

У посланні також відзначили, що такий підхід має стати основою діяльності всіх політичних сил, незалежно від кольорів.

«Тому я ініціюю проведення позачергового засідання Верховної Ради, на якому ми маємо заслухати Міністра внутрішніх справ, Генерального прокурора і голову ДБР щодо справ народних депутатів. Ніхто з них не повинен ховатися від відповідальності за депутатським мандатом чи партійним квитком. Закон один для всіх!», – йдеться у повідомленні з телеграм-каналу Юлії Палійчук.

Варто наголосити, що позбавлення мандату кожної особи, переліченої у списку в повідомленні, аргументоване. Так, наприклад, Петро Порошенко звинувачується у державній зраді (разом із ним Медведчук).

Більш того, 31 січня експрезидент Петро Порошенко прийшов на допит до Держбюро розслідувань щодо вугільної справи і заявив, що ніякої співпраці не буде.

Подібними діями Порошенко наштовхує на думку про те, що він намагається перешкоджати державному розслідуванню.

Депутат Трухін звинувачується у скоєнні ДТП під час водіння у нетверезому стані. До того ж, на місці подій він намагався вручити працівниками поліції хабар, щоб залишити місце злочину без покарання.

Народного депутата Сергія Кузьміних викрили на хабарі. Окрім цього, обвинувачений ігнорує повістки до НАБУ і САП (схоже діє за схемою п’ятого президента).

Олега Воронька підозрюють у підробці документів – після оголошення підозри одразу почались обшуки. Пізніше Воронько оголосив про вихід з фракції «Слуга народу», але схоже, що така показова поведінка не допоможе йому уникнути наслідків скоєного.

Про витівку народного депутата Артема Дмитрука вже неодноразово говорили у всіх ЗМІ. Народний депутат влаштував бійку в Одеській міській раді, після чого одразу покинув об’єднання Разумков («Розумна політика»), до якого належав до інциденту.

Схоже, що партія «Слуга народу» втомилась від постійних «перлів», що їх викидають народні депутати. Президентська фракція налаштована серйозно – залишається слідкувати за перебігом подій і чекати на перші рішення про позбавлення мандатів найскандальніших депутатів. Щоправда, шкода, що у повідомленні не згадують про «народних улюбленців» Тищенка і Киву.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3абрати Мандат! Пороաенко все – 0блава п0чалась: депутати в паніці. За двері – Гетьман пох0лов. Браво!