Господи, допоможи…Щойно з клініки де перебуває 22-річна Жанна, яку в Дніпрі розsтрlляв Рябчук повідомили про…

Недавно мu пuсалu, що у Дніпрі у лікарні Мечнuкова медuкu рятують жuття 22-річної Жаннu Шарової, яка найбільше пострадала під час стрілянuнu, яку організував нацгвардієць Артемій Рябчук у своїй частuні.

Дівчина перебувала у важкому стані, згодом прийшла до тями. Жанну готували до довгої та складної операції. Вчора стало відомо, що вона пройшла успішно і дівчина йде на поправлення.

Про це повідомляє місцеве видання “Наше місто” з посиланням на Natalia Kalantarova

За словами автора цього допису Наталії, Жанна прийшла до тями, після операції була підключена до апарату ШВЛ. Але його вже вимкнули. Дівчина дихає сама, може так сказати. Настрій у неї бойовий і вона всім дуже вдячна за допомогу та підтримку. Інші поранені хлопці теж з нею в палаті. Стан у них задовільний. Усміхаються, настрій бойовий. Щиро бажаємо всім якнайшвидшого одужання!

Заступник голови Сахновщинської громади Олександр Коба, на території якої живе родина дівчини, про стан Жанни він розповів наступне:

“Вчора о пів на 8 вечора спілкувався з її матір’ю. Лікарі говорять, що стан уже не критичний, він більш-менш стабілізувався, але попереду ще багато операцій, потім тривала реабілітація”.

Бажаємо дівчині швидкого одужання!

Нагадаємо, що вранці 27 січня у Дніпрі на заводі “Південмаш” 22-річний Артемій Рябчук, солдат строкової служби Національної гвардії, розстріляв з автомата караул військовослужбовців Нацгвардії. П’ятеро людей загинули, ще п’ятеро дістали поранення. Згодом Артемій Рябчук здався поліції. Свою винну він повністю визнає.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Господи, допоможи…Щойно з клініки де перебуває 22-річна Жанна, яку в Дніпрі розsтрlляв Рябчук повідомили про…