У присутніх відняло дар мови: Порошенко встав і на камеру перед всією країно розкрив прізвище “замовника” його справи в Україні: “Я це затверджую авторитетно”

Лідер “Європейської Солідарності” Петро Порошенко назвав свого наступника Володимира Зеленського архітектором справ проти нього, а замовником – Ігоря Коломойського.

16 січня Петро Порошенко розкрив прізвище “замовника” його справи в Україні, назвавши главу України Володимира Зеленського архітектором, який займається процесом та несе відповідальність за виконання, передає “Прямий”.

“Замовником виступає пан Коломойський. Я це затверджую авторитетно – це помста за ПриватБанк, помста за всі ці речі”, – повідомив Порошенко.

Екс-президент акцентував увагу на тому, що Коломойського підозрюють у крадіжці понад $10 мільярдів, виведення та відмивання коштів, корупцію, шахрайство та інше. Однак, незважаючи на це, підозри йому не оголосили.

“Коломойський у нас дуже активно разом із Зеленським заробляє. Зв’язує їх… вже є абсолютно чіткі документи щодо Pandora Papers. І це тільки перша серія. Пане Зеленський, чекайте “відосиків”. І це робитиму не я”, – сказав п’ятий. президент.

За словами Порошенка, він отримував певні сигнали від найближчого оточення Зеленського із рекомендаціями не повертатися до України. Проте він не прийняв цих умов і має намір прилетіти до Києва 17 січня.

За матеріалами dialog.ua

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

У присутніх відняло дар мови: Порошенко встав і на камеру перед всією країно розкрив прізвище “замовника” його справи в Україні: “Я це затверджую авторитетно”