Докеpyвалися! У Києві мешканці багатоповерхівки опалюють будинок дровами ВІДЕО

До будинку не підведені жодні комунікації (газу немає, так само як і централізованого водопостачання та каналізації). У Києві мешканці багатоповерхівки опалюють будинок дровами. У житловому комплексі «Кузьмінський-2» біля Сирецького парку почала працювати твердопаливна котельня.

Про це написав очевидець Володимир Гуцул у Facebook.

«До будинку не підведені жодні комунікації (газу немає, так само як і централізованого водопостачання та каналізації). Єдине що є — це електричні кабелі, які йшли на будівельний майданчик. А значить, мешканці платять за світло в кілька разів більше, ніж решта киян», — написав він.

ЖК «Кузьмінський-2» пов’язують із забудовником-утікачем Анатолієм Войцеховським – засновником групи компаній «Укогруп». 14 незаконних об’єктів Войцеховського заарештували у лютому 2019 року.

Сам Войцеховський утік до Польщі, ЖК «Кузьмінський-2» не добудували. До будинку не підвели жодні комунікації: немає ні газу, ні централізованого водопостачання, ні каналізації. Тож жителі вимушені опалювати багатоповерхівку дровами, до того ж вони роблять це не перший рік.

Нагадаємо, у листопаді 2020 року ТСН.ua вже повідомляв про проблеми мешканців «Кузьмінський-2». Тоді жителі розповідали, що за тиждень вони спалюють фуру лісу, щоб у квартирах було тепло. Зазначалося, що у будинку система опалення зроблена з порушенням протипожежних норм. Жителі приватного сектору, що поруч із ЖК «Кузьмінський-2», неодноразово плутали дим, що йде із труби багатоповерхівки, із пожежею й викликали рятувальників.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Докеpyвалися! У Києві мешканці багатоповерхівки опалюють будинок дровами ВІДЕО