Як їй не соpомно? В мережу хтось злuв відео на якому Ірина Геращенко розпочинає свій “важкий” шлях в політику (Відео)

Це давнє відео українського політика Ірини Геращенко стало популярним в українських соцмережах. На відео Ірина Геращенко починає свій шлях в політику з секретарки Ющенко. І на це невинне відео масово скаржаться боти, намагаючись приховати правду про цього політика. Модераторам Фейсбуку: Прохання, не піддаватися на провокації ботів які скаржаться на це відео.

Ви можете переконатися, що це відео не порушує правил Фейсбук. *** Ось як його коментують користувачі соц. мережі

Александр Авдеенко: Це відео не несе ніякого кріміналу але дуже яскраво підкреслює, що при владі місце тільки «любим друзям» і ніхто з нічого не з’явиться. Бо коли хтось десь у нас вилазить то це комусь потрібно і вигідно, а при владі завжди тільки свої люди і це все в нас відбувається на протязі всього періоду незалежності бо це називається спадкоємність влади.

Ці люди роками та десятиріччями будували таку систему влади при якій вони могли зберігати свої статки та примножувати їх, а саме головне зберігати все що вони награбували перебуваючи на державних посадах це унеможливити їхнього покарання тобто вони усунули невідворотність покарання за ті злочини, що вони здійснили і ще здійснять перебуваючи при владі.

Тому нам нав’язують думку, що деякі люди що призначені на посади є новими і незалежними чиновниками, які будуть проводити реформи та боротися з корупцією але все відбувається навпаки.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Як їй не соpомно? В мережу хтось злuв відео на якому Ірина Геращенко розпочинає свій “важкий” шлях в політику (Відео)