Кoндратюк не стpимав емoцій: Їду вчора в Славутич слухаю радіо. Раптом чую…

Їду вчора в Славутич, слухаю Просто Раді О. Раптом чую десь такий текст: «Вакцuнуйся! І отримай 1000 грн, які можна використати на відвідування кіно та купівлі книг. Партія слуга народу».

Блін, а ці «арахамії» метикуватіші за «ригів» та інших політпрохіндеїв! Рекламувати державну послугу, яку сплачують платники податків від свого імені — це — …! 😡 Igor Kondratiuk

Нагадаємо, гроші за програмою єПідтримки з 24 грудня почали нараховувати «ПриватБанк», «Ощадбанк» та «Укргазбанк», повідомляє урядовий портал. Програма єПідтримка передбачає, що українці, які пройшли повну вакцuнацію від коронавірусу, можуть отримати за неї по тисячі гривень.

Для отримання виплат треба подати заявку в Дії до 29 грудня.

Інші банки, які працюють за програмою єПідтримка, Monobank та «Альфа-банк» перші виплати почали ще 16 грудня. Усього заявки на отримання 1000 грн від держави подали вже 5 млн українців. А 6 млн уже відкрили спеціальну картку, додали в уряді.

Також українці, котрим вдалося вже скористатися програмою єПідтримка, вже потратили 270 млн грн.

«Люди, які вже отримали виплату від держави, витратили її на книги, кіно та квитки всередині країни. Це три найпопулярніші опції, які вибирали. У вас теж є така можливість, тим паче, що кінотеатри та книгарні пропонують різні бонуси через оплату карткою єПідтримка», — написав міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Telegram.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Кoндратюк не стpимав емoцій: Їду вчора в Славутич слухаю радіо. Раптом чую…