А гетьман то не справжній! Порошенко, перебуваючи на посаді Президента України, активно займався…

А гетьман то не справжній! З 2014 по 2019 роки Петро Порошенко, перебуваючи на посаді Президента України, активно займався реформами. Провів він за його словами більше 144 реформ і найбільше хвалився саме судовою реформою.

Тепер сивочолий гетьман боїться постати перед реформованим ним же українським судом, тому що знає, що нічого спільного з верховенством права в судах немає. Бумеранг наздоганяє п’ятого президента.

По суті підозри. Те, що Порошенко — зрадник, особисто в мене не викликає сумнівів. Хотілось би побачити професійну роботу прокурорів, які зможуть відстояти підозру, надавши докази. Кричати Порошенку про політичне переслідування теж не варто — бо знову ж таки він сам запевняв, що створив справедливу правоохоронну систему.

Так що не слід Петру Олексійовичу боятись. Слід повертатись в Україну і, як належить справжньому гетьману, бути поруч з народом у важкі часи в обставинах можливої агресії з боку ворога.

І доводити свою невинуватість в суді. Впевнений, що до 20 січня Порошенко не повернеться і буде використовувати усі можливості, щоб заручитись підтримкою міжнародних партнерів.

Гетьман — поки не справжній. А от чи «справжні» судова система та система обвинувачення — побачимо? Хай крапку поставить суд іменем України

Микола Катеринчук

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

А гетьман то не справжній! Порошенко, перебуваючи на посаді Президента України, активно займався…