Навіть ті, хто досі був “ЗА” Порошенка шoкoвaні тим що Петро 15 хв назад зробив: “Давай, поехали от сюда скорей, … твою мать”

Петру Порошенку намагалися вручити повістку про виклик у Державне бюро розслідувань. Втім, він фактично утікав від слідчих. Цей момент зафіксували на відео.

На кадрах, оприлюднених у мережі, видно Порошенка, який йде в напрямку до автомобіля. Вслід за п’ятим українським президентом прямували слідчі ДБР.

Порошенко проігнорував слідчих

“Візьміть повістку, будь ласка”, – зверталися правоохоронці до Порошенка. Втім, політик проігнорував їх та сів у машину. Коли один із чоловіків, які його супроваджували, закривав двері, пролунав лайливий вигук. “Поїхали, йо* твою мать”, – сказав хтось у салоні авто. Хто саме це був – достеменно невідомо. Після цього нардеп поїхав від будівлі парламенту.

Порошенко проігнорував слідчих ДБР: дивіться відео

Нардепу хотіли вручити повістку

  • У Державному бюро розслідувань повідомили, що 17 грудня Порошенку намагалися вручити повістку про виклик. Втім, зробити цього так і не вдалося.
  • У відомстві хочуть поспілкуватися з політиком щодо злочинної схеми постачання вугілля із тимчасово окупованих територій та сприяння бойовикам.
  • Відповідне кримінальне провадження розcлідують за статтями про фінансування тероризму, створення терористичної організації та державну зраду.
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Навіть ті, хто досі був “ЗА” Порошенка шoкoвaні тим що Петро 15 хв назад зробив: “Давай, поехали от сюда скорей, … твою мать”