Розголос допоміг! Щoйно Зелeнський прийняв рішення! Йому кiнець ВІДЕО

Президент України Володимир Зеленський вважає, що на інцидент з заступником міністра внутрішніх справ Олександром Гогілашвілі, який влаштував розборки на блокпості в Донецькій області, може бути одна реакція — звільнення. Про це йдеться в заяві глави держави в Telegram.

Зеленський просить міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського та Кабінет міністрів розглянути питання про звільнення Гогілашвілі та «впевнений, що відповідна заява вже написана самим заступником».

«Демократична держава не може існувати без звичайної людської рівності. Зокрема, без рівності тих, хто обіймає будь-які державні посади, й тих, хто їм підпорядковується[…] Хай там що, відповіддю на законну вимогу представника поліції має бути коректна поведінка кожної людини. Незалежно від займаної посади, соціального статусу чи будь-яких інших обставин», — заявив президент України.

Заступник глави МВС влаштував розбірки з поліцейськими на блокпості на в’їзді до Краматорська Донецької області. Поліція вимагала зупинити машину, але авто проїхало ще кілька метрів.

У ній був Гогілашвілі, поліцейські попросили показати його документи. Заступник глави МВС почав обурюватися, що ті не впізнали його та влаштували перевірку, а потім почав загрожувати.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський ініціював проведення дисциплінарного провадження щодо інциденту та запропонував уряду відсторонити Гогілашвілі від займаної посади на цей час.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Розголос допоміг! Щoйно Зелeнський прийняв рішення! Йому кiнець ВІДЕО