«Я не розумію, як це можна пережити!»: У Києві від коронавірусу помер 30-річний чоловік (фото)

В Олександрівській лікарні Києва помер 30-річний чоловік з коронавірусом, за життя якого лікарі боролися протягом декількох тижнів. Протягом усього лікування він перебував у важкому стані, повідомила на своїй сторінці в Facebook головлікар Олександрівської лікарні Людмила Антоненко, передають Патріоти України.

«До жалю, ми втратили пацієнта. За його життя ми боролися останні кілька тижнів. Протягом усього лікування пацієнт був важким, з прогресуючим погіршенням, що призвело до підключення до апарату ШВЛ (штучна вентиляція легенів) і ЕКМО (екстракорпоральна мембранна оксигенація – метод насичення крові киснем при розвитку важкої гострої дихальної недостатності)», – написала головлікар.

Антоненко від себе і лікарів лікарні висловила співчуття рідним і знайомим померлого. Зазначається, що померлим є 30-річний чоловік Кирило. Його дружина Валерія Вьюшіна в Instagram уточнила, що похорони відбудуться 7 квітня.

«Я не розумію, це можна якось пережити? Я не хочу нічого і нікого. Завтра похорон. Будь ласка, не дзвоніть мені», – написала дівчина. У свою чергу Антоненко уточнила, що ще один пацієнт на ЕКМО знаходиться у важкому і нестабільному стані.

Станом на 6 квітня, в інфекційному відділенні Олександрівської лікарні перебувають 65 пацієнтів. У 43 підтверджено діагноз коронавірус, 20 – підозрою, 4 – в реанімації, 1 на ЕКМО.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

«Я не розумію, як це можна пережити!»: У Києві від коронавірусу помер 30-річний чоловік (фото)