Українка: Що варто знати про «Дeльту», чого не знала я. Перше — це…

Що варто знати про дeльту, чого не знала я: 1) Температура+головний біль, особливо, якщо головний біль не лікується звичними ліками — це швидше за все воно. 2) Так, боляче. Так, нічого не хочеться. Так, смерть не лякає взагалі. Але потрібно змусити себе піти до лікаря.

3) Так, лікар може бути на вакцинації. А тобі нічого не хочеться. Але ти маєш з ним зустрітися в перші дні хвороби. Обов’язково.

4) Загальний аналіз крові з формулою + СРБ + Д-димер, зроблені вчасно, здатні врятувати життя. 500 гривень за швидкість і зручність того варті.

5) Легесенький сухий кашель тільки здається дрібним непорозумінням. Це симптом. І серйозний. Він тебе ще дістане. Тож зважай на нього з першого дня.

6) Спати, лежати потрібно НЕ на спині, а на животі. Навіть якщо це вкрай не зручно.

7) Дихальні вправи треба робити. Навіть якщо лінь. Це важливо.

8) Вакцина не є гарантією, що ти не захворієш. Але під час одужання ти будеш дякувати собі. Бо якщо середня форма на фоні вакцини така, то ну його нафіг, ризикувати заразитися важкою і без вакцини. Себе треба любити.

9) Ти так і не вирахуєш де заразилася, бо тобі ніде було. Але факт лишається фактом: з вакциною, у респіраторі, на власній машині, без громадського транспорту, з дотриманням дистанції — від попередніх штамів ти втекла. Від дельти ні. Але процес одужання вже пішов. І це хороша новина.

Ви як там що?

Живі-здорові?

Лілія Батюк-Нечипоренко

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Українка: Що варто знати про «Дeльту», чого не знала я. Перше — це…