Грицeнко не витримав: Бoтoфеpма відтепер нам усім нав’язує і актuвно пошuрює ось такий вибір… У мене питання..

Ти за кого: за Зеленського чи за Ахметова? Такий вибір відтепер нам усім нав’язує і активно поширює ботофермами і придворними комунікаторами Банкова. Тільки-но скажеш/напишеш щось критичне на адресу Зеленського, як одразу налітають сотнями, з однаковими під копірку коментами: ти продався Ахметову, підстілка Ахметова, на зарплаті у Ахметова…

Насправді, правильніше і чесніше було б ставити питання як є: ти за Зеленського (з Коломойським) чи за Ахметова? Але ж альянс із «правильним» олігархом Зеленський не афішує і, як показав той же пресмарафон, сором’язливо замовчує.

А тепер мої питання до Вас:

1) А якщо мені по барабану, хто з олігархів для Зеленського сьогодні правильний чи завтра неправильний?

2) А якщо я вважаю олігархію, з усіма її прізвищами без виключень, — злом і загрозою існуванню нашої країни?

3) А якщо я проти будь-якого диктату, будь-кого з олігархів-монополістів — у енергетиці, в нафті, в хімії, чи в розподілі газу?

4) А якщо я проти всіх багатомільярдних оборудок олігархату — і Ротердаму+, і Укрнафти, і Привату, і облгазів?

5) А якщо таку позицію мав і тримав завжди, ще й тоді, коли Зеленський з олігархами разом заробляв мільйонами, і коли тішив їх, теж за немалі гроші, творчими виступами на корпоративах, і коли вони обмінювалися платежами по офшорних рахунках, недоплачуючи своїй державі й своїй армії?

6) А якщо на виборах я усім Вам публічно обіцяв, в разі обрання Президентом, «знищити олігархат як клас», незалежно від прізвищ?

7) Чому тепер від мене хтось вимагає зайняти сторону: мені ближчий Коломойський (бо він зараз союзник Зеленського), чи Ахметов (бо Зеленський з ним щойно посварився)?

Справедливі питання і, на жаль, риторичні, правда?

Сухий залишок: Замість втягування людей у свої міжолігархічні війни, Президент мав би твердо і послідовно, як він теж нам з Вами обіцяв, викорінювати олігархат і монополізм усюди, в усіх сферах і незалежно від прізвищ, — тоді це буде на користь країни; все решта, в тч нинішні ігрища в держперевороти — то нещиро, несистемно, ангажовано; призведе лише до послаблення країни й економіки, і спрацює на користь лише ворога.

Анатолій Гриценко

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Грицeнко не витримав: Бoтoфеpма відтепер нам усім нав’язує і актuвно пошuрює ось такий вибір… У мене питання..