Терміново! У Києві знайдено меptвим скандального екссуддю! ФОТО

У поліції кажуть про самогубство, але адвокатка Зінченка запевняє, що його застрелили. У Києві знайшли мертвим колишнього суддю Солом’янського районного суду Сергія Зінченка.

Про це пишуть «Українські новини» із посиланням на коментар поліції.

Інших деталей у відомстві не повідомили. Водночас адвокатка Зінченка Лариса Криворучко написала у Facebook, що її клієнта застрелили.

Зазначимо, екссуддя Зінченко свого часу фігурував у справі про заволодіння столичними квартирами померлих осіб за підробленими документами.

Нагадаємо, 26 січня 2017 року на хабарі спіймали суддю Солом’янського суду міста Києва Сергія Зінченка і помічника адвоката. Вони підозрюються у тому, що отримали 22 тисячі доларів за зняття арешту на майно, яке перебувало в заставі.

27 січня детективи Національного антикорупційного бюро України повідомили про підозру Сергію Зінченку. Суддю підозрювали у шахрайстві та підкупі високопосадових осіб. За це можна одержати до 12 років із конфіскацією. Посередника, в машині якого знайшли 22 тисячі доларів, також повідомили про підозру — у даванні хабара.

У березні 2018 року Зінченку повідомили про підозру в замаху на шахрайство і пособництві у підробленні документів. Але згодом слідчі начебто з’ясували додаткові обставини і виникла потреба повідомити змінену підозру.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Терміново! У Києві знайдено меptвим скандального екссуддю! ФОТО