«Ні копiйки не дам…» Укpаїнці в лютi від нового Закону! «Ви тiльки пoгляньте, що придyмали!»

В Україні з наступного року запрацюють нові методи контролю покупок українців. Щоб придбати квартиру, доведеться доводити, що «білої» зарплати вистачає на таке придбання. Доводити легальність походження доходів на такі придбання доведеться не податковій, а українцеві.

Про це йдеться в матеріалі OBOZREVATEL.

В Україні податківці можуть написати лист до фінустанови й отримати дані з будь-якого рахунку. Також банки можуть самостійно звернутися в правоохоронні органи і до податкової, якщо їм вдалося розкрити фінансові махінації свого клієнта.

Також варто враховувати, що банк зобов’язаний проводити перевірки:

стежити за операціями свого клієнта;

переконатися, що свої гроші клієнт заробив легально.

У Державній податковій службі розповідають, що вже у 2022 році податківці зможуть перевіряти покупки і майно. І в цій ситуації доводити легальність походження доходів на такі придбання доведеться не податковій, а українцеві.

І якщо людина не змогла пояснити, звідки взялися гроші на придбання будинку або автівки, доведеться заплатити прибутковий податок у розмірі 18% від тієї суми, яку планували витратити.

Ось як це коментують українці:

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

«Ні копiйки не дам…» Укpаїнці в лютi від нового Закону! «Ви тiльки пoгляньте, що придyмали!»