Чи існують інші прoтoколи лікyвання для тих хтo вaкцuнувався і для не вaкцuнованих? Відпoвідаю…

Чи існують інші протоколи лікування для тих хто вaкцuнувався і для не вakцинованих? Не існують.

Для чоловіків та жінок так само протоколи однакові. Вakцина важлива для того, щоб забезпечити легкий перебіг ковіду, але бувають вийнятки, які лікуються по стандартному протоколу.

Перш за все ми лікуємо людей, а не статус вakцинації. Ще раз прошу тих хто вakцинувався недавно чи планує вakцинуватись — пам‘ятайте, що ваш захист з‘явиться тільки через 14 днів після другої вakцини!

Не хворійте! І не вірте фейкам👌

p/s

Я за вaкцuнацію двома руками, але стверджувати, що природній імунітет слабший за імунітет після вakцини — це хайп, який порушує всі аксіоми в медичній науці.

“Природний імунітет від інфекції буде виробляти антитіла до безлічі білків, які має вірус, тоді як у відповідь на вakцину організм буде виробляти антитіла тільки на той білок, який був введений.

Таким чином вakцина містить єдиний білок, який потрапляє в організм, — спайковий.

Тому після вakцини у нас є тільки антитіла до спайк-білку, тоді як після природної інфекції у нас є антитіла до декількох білків”, — пояснив доктор Фарр.

Тарас Жиравецький

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Чи існують інші прoтoколи лікyвання для тих хтo вaкцuнувався і для не вaкцuнованих? Відпoвідаю…