Франція поставила абсолютний антирекорд — 1355 смертей від коронавірусу за добу

Жахливий день для Франції – 1355 смертей від коронавірусу. Це абсолютний антирекорд по всіх країнах. 1 квітня в Франції було зареєстровано 7915 нових випадків захворювання на коронавірус, 2 квітня, при смертності 1355 людей за добу нових випадків було зареєстровано 2116. Скоріш за все в країні закінчуються тести, або лікарі вже не в змозі подавати статистику. Загальна кількість захворілих на коронавірус у Франції становить 59105 осіб.

Ще три тижні назад Франція допомагала Італії гуманітарними вантажами, а сьогодні палає від коронавірусу. Ліберальні Європейські країни, які не звикли обмежувати права та свободи страждають від своєї демократичності. Коронавірус – це невидимий ворог. Коли до суспільства приходить усвідомлення всієї небезпеки пошесті – стає дуже пізно, велика кількість людей до того часу вже захворіла на цей недуг.

Зараз ви не побачите на вулицях Мілану, Риму, Флоренції, Марселя, Париже, Ліона ані людини, проте три тижні назад місцеві мешканці не йняли віри що якийсь різновид грипу може бути настільки небезпечним.

Якщо ми хочемо допомогти Європейським країнам – ми маємо сидіти вдома, ми маємо не допустити поширення коронавірусу в Україні. Саме тоді наші медики зможуть відправитись на допомогу тим країнам які цього потребують!

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Франція поставила абсолютний антирекорд — 1355 смертей від коронавірусу за добу