Після цієї пресконференції його звільнили: «В лікарню попадають невaкцинoвані люди, які не повинні були туди пoпасти…» ВІДЕО

Лікар інфекціоніст Дубровський, якого звільнили після цієї пресконференції. Як приємно чути голос розуму. Ще приємно тому, що у нас лікарі як солдати в армії…люди без своєї думки, люди які бояться сказати поперек системі, поперек суспільній думці.

Скільки я чула від лікарів їх розмірковування, їх обурення тим, що коїться у нас в медицині… Але ці обурення тишком нишком мені на вушко. І від цього так гидко.

І люди з розумінням ставляться до цього…ну як жеж він втратить роботу, якщо він скаже вголос те, що думає. Втратить не життя, не здоров’я, а роботу)

Лікар, який боїться озвучувати вголос, знаючи, що від цього залежать людські життя… такий лікар не має совісті і честі. Отак він вас і налікує без честі і совісті.

Аліна Радченко

ВАЖЛИВО! Думка редакції може відрізнятися від авторської. Редакція сайту не відповідає за зміст блогів, але прагне публікувати різні погляди.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Після цієї пресконференції його звільнили: «В лікарню попадають невaкцинoвані люди, які не повинні були туди пoпасти…» ВІДЕО