Нарешті ВСЕ! Відмучились! – Скасовуємо сезонне переведення годинників на зимовий час. Від цього погіршується здоров’я людини – опублікована петиція

На сайті президента сьогодні стрімко набирає оберти звернення для розгляду президента Зеленського Володмимра Олександровича з метою касувати сезонне переведення годинників на зимовий час.

ТЕКСТ ПЕТИЦІЇ

Ще з кінця 18 століття багато політиків і вчених почали говорити про необхідність зсуву часу. Пояснювалося все просто – економічною доцільністю. Перехід на зимовий час здійснювався для того, щоб заощадити на свічках (пізніше на електриці). В Україні в 2011 році була зроблена спроба перестати переводити годинник, однак, під тиском громадськості внесена до Верховної Ради пропозицію так і не було прийнято – переведення годинників на зимовий час в Україні триває. За словами лікарів, переведення годинників може істотно вплинути на біологічні ритми організму людини. Зокрема, зміна часових поясів може привести до порушення сну, депресії, збою в роботі серцево-судинної системи і органів травлення. Також перехід на зимовий час призведе до збільшення витрат ,так як населення, підприємства та організації будуть витрачати більше електроенергії на освітлення. Тому доцільно залишити в Україні літній час та не переводити годинники на зимовий.

Просимо вас підтримати петицію ТУТ: Підтримати петицію👈👇

Автор (ініціатор): Прибилович Маргарита Анатоліївна Дата оприлюднення: 21 жовтня 2021

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Нарешті ВСЕ! Відмучились! – Скасовуємо сезонне переведення годинників на зимовий час. Від цього погіршується здоров’я людини – опублікована петиція