Тепер всім радимо:- Експеримент МОЗ вдався- у у Моршині немає жодного госпіталізованого з короною

Станом на 26 жовтня у місті двома дозами вaкцuнoвaні 74% жителів, однією дозою – 75%.

У курортному містечку Моршин Львівської області, який навесні взяв участь в експерименті МОЗ з масової вaкцuнaцiї, немає жодного госпіталізованого пацієнта із коронoю

Про повідомив міський голова Руслан Ільницький, пише “УНІАН“.

“Ми стовідсотково можемо сказати, що експеримент, який ми провели у квітні-травні із вaкцuнaції населення міста, вдався. Влітку у нас взагалі не було хворих на C0VlD-19. З початком чергової хвилі захворюваності була госпіталізована лише одна 80-річна бабуся, але вона мала щeплeння і перенесла хворобу у легкій формі, лише тиждень перебувала у лікарні. Зараз по місту ми маємо 22 людини, які хворіють на кoрoнaвiрyс, але всі вони лікуються вдома, амбулаторно, ніхто не госпіталізований”, – заявив Ільницький.

Нагадаємо, у курортному містечку Моршин на Львівщині 16 квітня запустили пілотний проєкт Міністерства охорони здоров’я України з масової вaкцuнaцiї містян від C0VlD-19 для вироблення колективного імунітету.

Нагадуємо Записатися на вакцинацію проти C0VlD-19 вже сьогодні ви можете у свого сімейного лікаря або за телефоном контакт-центру МОЗ 0-800-602-019.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Тепер всім радимо:- Експеримент МОЗ вдався- у у Моршині немає жодного госпіталізованого з короною