Матір хлопця, який загuнув у ДТП із Зайцевою, ш0кувала правдою: «Коли я бачу ці суми, у мене почuнається істерuка…»

Родичі деяких загиблих у масштабній ДТП в Харкові за участю Олени Зайцевої вважають, що справедливості в справі досягти так і не вдалося, незважаючи на вирок суду. Одна з потерпілих поскаржилася, що отримує від винуватиці смертельної події мізерну компенсацію-«знущання».

Так, матір жертви ДТП Олександра Світлана Виниченко розповіла, що періодично їй надходять виплати від Зайцевої по 30-40 гривень. Про це повідомляється в матеріалі «Сьогодні«.

Олександр був єдиним сином Світлани. Як заявила жінка, навіть такі незначні суми Зайцева переводить не регулярно, а кожні два-три місяці.

«Я вважаю це знущанням. Щоразу, коли я бачу ці суми, у мене починається істерика. Краще нічого не треба», – сказала Виниченко.

Вона додала, що із 30 гривень компенсації їй ще доводиться платити податок – близько 7 гривень.

Юристка Лариса Матвєєва, яка представляла потерпілих у суді, вважає: жодного каяття у Зайцевої «і близько немає».

Виниченко зі свого боку підкреслила, що для неї головне – це жива пам’ять про сина. Як розповіла жінка, багато знайомих часто приїжджають до могили хлопця в Суми.

«Він мені все частіше сниться, сниться підлітком, 12-річним і 18-річним», – додала Світлана.

  • Нагадаємо, що 18 жовтня виповниться 4 роки з дня масштабної дорожньо-транспортної пригоди на вулиці Сумській. У цій аварії загинули шестеро осіб, ще шість постраждали.
  • Позашляховик Lexus, за кермом якого перебувала Олена Зайцева, збив натовп людей на тротуарі після зіткнення з іншим авто – Volkswagen Touareg. Останнім керував Геннадій Дронов.
  • Винуватиця інциденту – прийомна дочка місцевого бізнесмена Василя Зайцева. На момент аварії вона була студенткою третього курсу Харківського нацуніверситету.
  • Обидва водії, згідно з рішенням суду, отримали по 10 років в’язниці. Верховний суд України в квітні-2020 вирішив, що Зайцева та Дронов відбуватимуть повний термін покарання.
  • Зайцева перебуває в Покровському виправному центрі в Дніпропетровській області, а Дронов – у колонії на Полтавщині.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Матір хлопця, який загuнув у ДТП із Зайцевою, ш0кувала правдою: «Коли я бачу ці суми, у мене почuнається істерuка…»