Щойно! На похороні Полякова виник скандал: попрощатися з покійним окрім колег прийшла також нардепка Скороход. Дружина померлого покинула залу

У Чернігові 11 жовтня відбувається церемонія прощання с народним депутатом Антоном Поляковим. До філармонійного центру прийшли його вдова — Галина Полякова, екс-спікер Дмитро Разумков, нардепи з фракції «За майбутнє” та журналісти.

Попрощатися з Поляковим приїхала нардеп Ганна Скороход. Однак, її загороджують від камер і будь-яких коментарів. Раніше ЗМІ і нардепи стверджували, що її пов’язували з Поляковим романтичні стосунки, передає Ракурс.

Коли її побачила вдова Полякова, то запитала, як вона посміла прийти. Після цього вдова вийшла на вулицю.

Співголова депутатської групи «За майбутнє” (в якій перебував Поляков) Тарас Батенко заявив, що його політсила не вірить в природну смерть депутата.

Наркотичних речовин Антон Поляков не вживав. Ми такого не помічали. Абсолютно здоровий чоловік, енергійний, життєрадісний, який достояти жорстко відстоював свою громадянську позицію. Тому у нас відразу виникає питання наскільки це була природна смерть, — пояснив Батенко.

Також нардеп прокоментував реакцію «Слуги народу» Третьякової на смерть колеги.

Ми вимагаємо усіма фракціями парламенту, окрім «слуг», щоб її відкликати з посади голови комітету з питань соціальної політики, — заявив Батенко.

У екс-спікера Дмитра Разумкова теж чимало запитань щодо смерті Полякова.

Та поведінка, яку спостерігав особисто я за Поляковим несхожа на той характер смерті, про який зараз говорять, — заявив Разумков.

Коментуючи заяву Третьякової, Разумков закликав усіх залишатися людьми.

За такі речі треба відповідати, покарання у виді відсторонення на п’ять засідання Верховної Ради, це точно недостатньо, — заявив екс-спікер.

Після прощання в Чернігівському обласному філармонійному центрі відбудеться похоронна відправа у Спасо-Преображенському соборі. Полякова поховають на цвинтарі «Яцево» у Чернігові.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Щойно! На похороні Полякова виник скандал: попрощатися з покійним окрім колег прийшла також нардепка Скороход. Дружина померлого покинула залу