Зеленський пояснив, чому продовжує жити на державній дачі (ВІДЕО)

Президент України Володимир Зеленський сказав, що переїхав із родиною жити на державну дачу з міркувань безпеки. Його охороні потрібен окремий будинок, який є на території держдачі.

Про це глава держави розповів у програмі «Світське життя». За його словами, на держдачі живе як у готелі. Однак туди перевіз меблі зі свого будинку, який продали.

«Все пов’язано тільки з охороною, їм потрібен окремий будинок, тобто я повинен купити сьогодні територію, на якій буде мій будинок і будинок для охорони», – говорив Зеленський.

Також президент сказав, що зараз розглядає кілька варіантів свого нового житла.

«Зараз питання, як прискорити процес, або купити вже готовий будинок і зробити там ремонт, або нову землю і будувати новий будинок», – сказав Зеленський.

Раніше дружина глави держави Олена Зеленська говорила, що сім’я президента України рік намагалася уникнути переїзду на державну дачу в Конча-Заспі. Вони зробили це лише на вимогу служби охорони українського лідера.

Джерело

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Зеленський пояснив, чому продовжує жити на державній дачі (ВІДЕО)