“Мого батька вбили”: в Маріуполі на очах у дитини сталася страшна трагедія. фото

Затримати зловмисника і врятувати дитину поліції допоміг його друг.

У Маріуполі колишній чоловік прийшов в будинок своєї екс-дружини. Він убив її чоловіка на очах у своєї дочки і викравши дитини, забарикадувався в приміщенні.

Про це повідомили в Нацполіціі Донецької області.

Відомо, що 48-річний зловмисник прийшов в будинок своєї колишньої дружини, де був її чоловік і двоє дівчаток у віці 9 і 12 років. Чоловік на очах у своєї 9-річної дочки вбив знайомого і викравши дитини, зник. У поліцію з повідомленням звернулася 12-річна дочка загиблого, вона повідомила, що її батька вбили.

Нападаючий розшукали через дві години після скоєння злочину. Він з дочкою забарикадувався в приміщенні і погрожував всіх вбити, оскільки має зброю. Поліція намагалася переконати чоловіка відпустити дитину, проте він, будучи нетверезим, ігнорував правоохоронців. Тоді поліцейські звернулися до одного зловмисника. Чоловікові вдалося переконати підозрюваного відпустити доньку. Через кілька секунд нападника затримали. У нього вилучили ніж зі слідами крові, пістолет і саморобну зброю.

Поліція відкрила провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство), ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) та ч.1 ст. 345 (погроза щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Зат матеріалами з сайту tsn.ua

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

“Мого батька вбили”: в Маріуполі на очах у дитини сталася страшна трагедія. фото