Дуже важлuве і терmінове повідомлення! Будь ласка, не пошкодуйте 3-х хвилин на прочитання …

Це дуже серйозно, забезпечте себе і близьких!

У кінотеатрі глядачка сіла на крісло і відчула біль від уколу в нозі. Коли вона придивилася побачила ледве видну голку в кріслі, яка виглядала приблизно на 3-4 міліметра, а також записку:  «ВИ тільки що інфікувалися СНІДом» . Центр по контролю за захворюваннями повідомляє про багато подібних випадках в інших містах, що відбулися нещодавно. Всі голки були перевірені на реакцію СНІДу і виявилися позитивними.

Центр з контролю за Захворюваннями повідомляє:

«Голки почали знаходити в банкоматах. Ми просимо всіх бути уважніше, обережніше, коли вам зустрічається подібна ситуація. Всі крісла в громадському транспорті, поїздах, електричках, літаках треба перевіряти, так як вони несуть можливу загрозу вашому здоров’ю та життю.

Перед тим як сісти – подивіться дуже уважно на спинку і сидіння ». Це новий вид тероризму міжнародного неофіційного союзу ВІЛ-носіїв і хворих на СНІД. Їм втрачати нічого в їхньому житті і тому вони вирішили мстити.

На додаток, Центр просить, щоб ви врятували життя, якщо відправите це повідомлення як можна більшій кількості людей – просто попередження, щоб були уважнішими у громадському транспорті – потенційна загроза існує. Нещодавно один лікар повідомив, що подібний випадок стався в кінотеатрі в місті Делі, столиці Індії, з його пацієнткою. Молода дівчина була заручена і збиралася вийти заміж через два місяці, але пішла в кіно і отримала укол з такою запискою: «Вітаємо у світовій сім’ї хворих на СНІД та ВІЛ-інфікованих».

Лікарі сказали її сім’ї, що проходить близько 6 місяців до того, коли вірус виросте досить потужним, щоб зуміти почати руйнувати системи людського тіла і органи, але дівчина, що стала жертвою може прожити ще 5-6 років.

Через сильний психологічного стресу заражена дівчина померла через 4 місяці. Ми всі повинні бути уважні в громадських місцях – інше в руках Всевишнього.

Просто задумайтеся – ви можете врятувати чиєсь життя або своїх родичів, багатьох друзів, близьких вам людей. Вам зовсім не важко відправити це повідомлення – натисніть на « Поділитися ».

PS Друзі, будьте уважніше, в житті і так досить неприємностей.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Дуже важлuве і терmінове повідомлення! Будь ласка, не пошкодуйте 3-х хвилин на прочитання …