Це немисливмо, Мосейчук заткнула її: прямо в ефірі – у Тимошенко в шоці: закрили рот, люди обурені

Народний депутат ВО “Батьківщина” Олексій Кучеренко та радник керівника Офісу президента, президент Київської школи економіки Тимофій Милованов у прямому ефірі посперечались через тарифи на газ для населення. Їх вгамувала ведуча Наталія Мосейчук.

Інцидент стався 16 вересня під час ток-шоу “Право на владу” на 1+1.

Все розпочалось з тези  Тимофія Милованова: “Я професора чи вчителя на хвилину проімітую. Ми вчимо, що коли студент не розуміє в аудиторії, про що говорить спікер, то це, ймовірно, всі інші теж не розуміють.

Опонувати йому вирішив Олексій Кучеренко: “Ви тут точно не розумієте. Там розуміють. Там люди, які платіжки бачать, – вони точно розуміють. Це оці професори не розуміють”.

На що у відповідь отримав від Милованова: “Не кричіть. Не ображайтесь”.

Олексій Кучеренко не забарився з гострим зауваженням:

“Навчай у себе в школі. Що ти мене навчаєш? Я з людьми спілкуюсь в сотні разів більше. Лекцію не треба читати! Хай читає у себе в школі за бюджетні кошти”.

Тимофій Милованов не зміг змовчати і у цьому випадку: “Нам потрібно не забувати, що насправді питання на макроекономічному рівні не таке велике – що це більше геополітичне, стратегічне і безпекове питання, ніж економічне. І розмова про тариф – чи зможемо ми компенсувати, чи ні – фактично не стоїть. Але стоїть питання про енергетичну безпеку, що треба зробити з “Північним потоком-2”. Просто фокус треба забрати у політиків. Ви мене професором називаєте – кажете, я “професор по жизні”. Я вас називаю “популістом по жизні”. У нас кожен раз така перепалка. Ви завжди повертаєтесь – “бідні люди, їм піднімуть тарифи”. Не відбувається такого! Це вже третій ефір, коли ви кажете, що буде зрада, а потім виявляється, що ні”.

Олексій Кучеренко з ним не погодився: “Абсолютно не правильно! Я почав з того, щоб це компенсувати”.

Тимофій Милованов, своєю чергою, почав закидати Кучеренку прояви популізму: “Я вас прошу, не перетворюйте це на популізм. Є макроекономічна проблема, є безпекова проблема, є стратегічна проблема. Але проблеми тарифів для людей сьогодні немає!”

Але опонент суперечки вирішив привести скандал до фінішу: “Займайтеся своїми справами! Люди самі скажуть, є у них проблеми чи немає”.

Вже наприкінці розмови чоловіків «розборонила» Наталія Мосейчук – ведуча проекту «Право на владу»:

“Я вас зараз всіх помирю. Є така людина – Путін. Наприклад, ми почули, що він хоче подовжити нам транзит, певною часткою запускати по нашій трубі. Вибачте, але з Будапештським меморандумом було майже те саме, тільки в профіль. Тому що Путін скористався 2014 роком. Він сказав, що “у вас заколот на Майдані – я все розриваю, що гарантував: “Ничего не помню, ничего я вам не должен”. Він звинуватив нас у порушенні Будапештського меморандуму. Він відійшов, умив руки. Яка гарантія, що у 2024 році Путін не скористається будь-якою ситуацією? Він так само відійде – і наша труба залишиться порожньою”.

Нагадаємо, раніше Лана Зеркаль висловила свою думку з приводу того, як Німеччина скористається «Північний потік – 2».

Європейські компанії фінансують будівництво проєкту і отримують 13% річних.

Європейці зароблять на “Північному потоці-2” вже зараз, бо вони надали гроші в кредит на будівництво газопроводу.

“Німці не “впрягалися” у “Північний потік-2″. Насправді вони заробляють вже зараз, бо вони надали гроші в кредит. Це консорціум, у якому європейські компанії фінансують будівництво проєкту і отримують 13% річних у будь-якому випадку – працює цей газогін чи не працює. Це не тільки бізнес – це робочі місця. Дуже багато чого. Це конкурентні переваги для хіміків, які працюють в Німеччині. Це дуже велика користь для машинобудівництва. Це більш дешевий ресурс. Крім того, Німеччина відмовляється від ядерної енергетики і хоче позбутися вугільної генерації, тому їй потрібен додатковий енергетичний ресурс”, – пояснила Лана Зеркаль.

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Це немисливмо, Мосейчук заткнула її: прямо в ефірі – у Тимошенко в шоці: закрили рот, люди обурені