Він у відключці: з’явився запис виклику «швидкої» бабусею померлого хлопчика з Черкас. Аудіо

Черкаські правоохоронці оприлюднили телефонний запис розмови мешканки Черкас Вікторії Лясової з лікарем «швидкої», під час якої вона повідомила, що її онуку Андрію Лясову погано.

Лікарю вона заявила, що у дитини черепно-мозкова травма, вона не хоче їсти і періодично непритомніє.

Керівник Черкаської обласної прокуратури Олександр Воронін, підкреслив, що розмова з лікарем бабусі «відбулася в дивному стилі», написав Zmi.ck.ua. За словами Вороніна, інтонація жінки викликає багато запитань у слідства.

На записі чутно, що жінка говорить лікарю про те, що дитина періодично у відключці та не їсть уже третій день.

«– Зараз дитина непритомна? (Медик швидкої)

– Ні, п’є водичку, але не їсть. У неї черепно-мозкова травма. (Вікторія Лясова)

Відео дняPlay Video

– Звідки ви знаєте, що у неї черепно-мозкова? (Медик швидкої)

– У неї синець на голові. (Вікторія Лясова)«

У прокуратурі також мають намір з’ясувати, коли саме було зроблено дзвінок і чи не перебував Андрій у цей час уже в комі.

Відомо, що хлопчика без тями з численними травмами доправили 24 серпня в дитячу лікарню Черкас. У дитини діагностували закриту черепно-мозкову травму, субдуральну гематому, множинні садна, гематоми, пролежні, рани губи, лівого вуха й анемію важкого ступеня. 7-річна дитина перебувала в комі та 5 вересня померла в медустанові.

31 серпня Сосновський суд Черкас постановив узяти під варту на 60 діб нерідну бабусю хлопчика, а 4 вересня – її чоловіка. Обом повідомили про підозру за фактом залишення малолітньої дитини в небезпеці, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 135 Кримінального кодексу України).

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

Він у відключці: з’явився запис виклику «швидкої» бабусею померлого хлопчика з Черкас. Аудіо